Tradiciniai patiekalai


Technologijų skaidrės. Mano šeimos namų virtuvės tradiciniai patiekalai. Sumuštinukai. Gaminimo eiga. Kiaulienos kepsniai su ananasais. Gaminimo eiga. Šokoladiniai keksiukai. Gaminimo eiga. Skaniausia mišrainė. Gaminimo eiga. Įdaryta lazanija. Gaminimo eiga. Aviečių kokteilis. Tinginys. Gaminimo eiga. Užkepėlė. Gaminimo eiga.


Kiekvienuose namuose yra skirtingi gurmanai, vieni mėgsta aštresnį maistą kiti toleruoja švelnesnį skonį. Maistas yra pagrindinis mūsų gyvenimo šaltinis, be jo mes neapsieitume . Na, o mano namuose maisto šeimininkė mama, ji ypač skaniai gamina, nes dirba virėja, tad pietūs pas mane dažniausiai įpatingesni nei paprastų namų virtuvėje.

Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 12 yšniniai, pjaustyti, 8 vieneta iIngredientai: Tešla, bemielė, lakštas, 1 vienetas Sūris, Monterey Jack, smulkintas, 0,5 stiklinės Kumpis, virtas, 0,5 stiklinės Svogūnų laiškai, kapoti, 2 valgomieji šaukštai Majonezas, 4 valgomieji šaukštai Salotos, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai Pomidorai, vyšniniai, pjaustyti, 8 vienetai.

Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 6 Ingredientai: Kiaulienos nugarinė, 600 gramų Ananasai, konservuoti Sūris, 50 gramų Džiūvėsėliai Druska Aliejus.

Na, o desertai dažniausiai būna tšio tipo kažkas su šokoladu. Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 30 Ingredientai: Miltai, 2 stiklinės Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis Aliejus, 6 gramai Kefyras, 250 mililitrų Cukrus, 1,5 stiklinės Kiaušiniai, 5 vienetai Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai.

Paruošimo laikas: Apie 10 min.. Porcijų skaičius: 5 Ingredientai: Krabų lazdelės, 150 gramų Kiaušiniai, kietai virti, 5 vienetai Kukurūzai, konservuoti, indelis, 1 vienetas Majonezas Krapai, smulkinti, 1 sauja.

Paruošimo laikas: Apie 1 val. Ingredientai: Lakštiniai makaronai, lakštais, 8 vienetai Druska Baltieji pipirai, malti Poras, 2 vienetai Sūris, fermentinis, 400 gramų Grietinė, 4 valgomieji šaukštai Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai Lašiša, gabalėliais, 16 vienetų.

Tradiciniai patiekalai. (2014 m. Lapkričio 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/tradiciniai-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:40