Turkijos nacionaliniai patiekalai


Turkiski nacionaliniai patiekalai. Turkijos nacionalinis patiekalas. Nacionaliniai turku patiekalai. Turkijos nacionaliniai parkai. Turkiska zuvis ir mesa.

Kulinarijos skaidrės. Turkijos nacionaliniai patiekalai. Turkiška virtuvė. Viena iš turtingiausių virtuvių pasaulyje. Puikiausiai tinka ir vegetarui. Nacionaliniai turkų patiekalai. Mėsos patiekalų pagrindinė dalis. Pats populiariausias turkų patiekalas – kebabas. Žuvis ar jūros gėrybės visada šviežios. Žuvies patiekalai. Kiti turkijoje populiarūs patiekalai. Nacionaliniai turkų gėrimai. Ayran. Turkiška kava. Soti, tamsi, saldi. Literatūra.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2013 m.
  • 8 puslapiai
  • Gimnazija
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 32 KB
  • Turkijos nacionaliniai patiekalai
    10 - 1 balsai (-ų)
Turkijos nacionaliniai patiekalai. (2013 m. Gegužės 05 d.). http://www.mokslobaze.lt/turkijos-nacionaliniai-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 05:15