Turkijos virtuvė


Kulinarijos skaidrės. Turkija. Turkija – valstybė pietvakarių Azijoje. Respublika. Respublika Dėl sąjungininkų noro valdyti Anatolijos teritoriją prasidėjo Turkijos nepriklausomybės karas (1918–1923 m. Politinė sistema. Turkijos respublika buvo. Geografija. 97 % Turkijos teritorijos. Kultūra. Turkijos kultūra susiformavo iš įvairių Osmanų imperijos. Turkijos turizmas. Šiltas švelnus klimatas, puikios pakrantės ir turtinga istorija traukia turistus iš Šiaurės Europos. Turkiška virtuvė. Turkiška virtuvė – Turkijoje paplitusi kulinarinių tradicijų visuma. Pagrindiniai patiekalai. Kebabas. Sriubos. Čiorba. Desertai.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 13 puslapių (401 žodis)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 447 KB
  • Turkijos virtuvė
    10 - 10 balsai (-ų)
Turkijos virtuvė. (2015 m. Gruodžio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/turkijos-virtuve.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 18:11