Turkiška virtuvė skaidrės


Turizmo skaidrės. Turkiška virtuvė. Sonata Dambrauskaitė. Tùrkijos virtùvė –. Urfa kebab- mėgstamiausias Pietyryčių gyventojų valgis. Patiekalai skirstomi į tris pagrindines grupes miltiniai. Aviena (ėriena) – pagrindinė mėsa visuose valgiaraščiuose. Shisk kebab. Egėjo jūros pakrantėje valgoma ypač daug šviežių jūros gėrybių ir daržovių. Jogurtas valgomas keliskart. Sūdomos įvairios daržovės ir ančiuviai. Daugiausia užkandžių turkų virtuvėje tiekiama pradedant vakarieniauti. Nacionaliniai užkandžiai ir antrieji patiekalai tiekiami šalti ir karšti. Geriamas turkiškas rudas ir šviesus alus. Turkish mocca. Pusryčiai (kahvalti) susideda iš duonos. Pusryčių stalas. Pietūs.

  • Turizmas Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (778 žodžiai)
  • Turizmo skaidrės
  • MS PowerPoint 1892 KB
  • Turkiška virtuvė skaidrės
    10 - 3 balsai (-ų)
Turkiška virtuvė skaidrės. (2015 m. Spalio 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/turkiska-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 02 d. 22:17