Uralinė pėlėda


Biologijos skaidrės. Uralinė pelėda. Patelės yra stambesnės. Buveinė Gyvena brandžiuose miškuose. Paplitimas Daugiausia Europos šiaurinėje šalies dalyje. Uralinės pelėdas jau priskyrė prie labai retų sparnuočių. Uralinės pelėdos medžioja. Uralines pelėdos kiaušinis. Uralines pelėdos jaunikis. Suaugęs paukštis.

  • Biologija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 9 puslapiai (172 žodžiai)
  • Biologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 281 KB
  • Uralinė pėlėda
    10 - 4 balsai (-ų)
Uralinė pėlėda. (2014 m. Gegužės 05 d.). http://www.mokslobaze.lt/uraline-peleda.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 15:51