Užsienio virtuvių įvairovė ir klientų aptarnavimo stiliai


Turizmo skaidrės. Užsienio virtuvių įvairovė ir klientų aptarnavimo stiliai. PRANCŪZIJA. 12/23/. Įvadas Prancūzijos virtuvės ypatumai Prancūzijos aptarnavimo ypatumai Literatūros sąrašas. Įvadas. Prancūzai – tauta, mėgstanti pavalgyti ir jų maisto kultūra gana įdomi. Prancūzijos virtuvės ypatumai. Prancūzų virtuvė sąlygiškai skirstoma į tris rūšis regioninę. Prancūzai suvartoja gana daug sūrio – apie 25 kilogramus vienam asmeniui. Prancūzijos virtuvės pasididžiavimas – ančių kepenėlių paštetas (foie gras). Štai kuo žymi prancūziška virtuvė Klasikiniai prancūzų patiekalai garsūs savo padažais. Paprastai minimi šios valstybės regionų – Bretanės. Lotaringija - žymi „Quiche Lorraine” - apkepu su šonine. Pusryčiai, pietūs, vakarienė. Pusryčiams patiekiama kava, arbata arba kakava. Prancūzai gerai išmano kokį užkandį patiekti prie gėrimo. Bene daugiausiai apie sūrius mums galėtų papasakoti prancūzai. Klasikinėje aukšto lygio prancūzų virtuvėje ypatingas dėmesys skiriamas produktų gamybai. Prancūziški sūriai. Pelėsiniai Rokforo Camembert Reblošono Brie ir kt. Gurmaniškas sraigių patiekalas. Gurmanišku patiekalu Prancūzijoje sraigės tapo XIX a. Po to sraigės. Stereotipai. Negalima paneigti , kad prancūzų virtuvė turtinga įvairiausių produktų. Prancūzijoje populiaraus pyrago – romo bobos receptą galėtų pretenduoti mūsų kaimynai lenkai. Aptarnavimas. Svečius aptarnaujant naudojamas pagalbinis stalelis. Meniu Pateikimas. Priimant užsakymą padavėjas stovi tiesiai prieš lankytoją. Aptarnavimo eiliškumas. Svečiai aptarnaujami tokia tvarka Garbės svečiai Moterys Vyrai Šeimininkė Šeimininkas.

  • Turizmas Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 22 puslapiai (1298 žodžiai)
  • Kolegija
  • Turizmo skaidrės
  • MS PowerPoint 1459 KB
  • Užsienio virtuvių įvairovė ir klientų aptarnavimo stiliai
    10 - 8 balsai (-ų)
Užsienio virtuvių įvairovė ir klientų aptarnavimo stiliai. (2015 m. Gruodžio 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/uzsienio-virtuviu-ivairove-ir-klientu-aptarnavimo-stiliai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 20:44