Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas


Kulinarijos referatas. Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas. Užkandžiai , firminiai patiekalai ir gėrimai II. Šaltieji patiekalai ir užkandžiai. Karštieji užkandžiai. Antrieji patiekalai. Karštieji antrieji žuvies patiekalai. Karštieji antrieji mėsos patiekalai. Karštieji antrieji paukštienos patiekalai. Kiti patiekalai. Saldieji patiekalai. Vaisiai ir uogos VIII. Karštieji gėrimai. Šaltieji gėrimai ir sultys. Miltiniai konditerijos gaminiai. Xi. duona. Bruschette / toasted italian bread. Su sūrio plutele ir rozmarinais. Foccacia with cheese and rosemary. Su šviežiais pomidorais ir bazilikais. Bruschette classic with tomatoes & basil. Neapolio skrebutis. Su šviežiais pomidorais ir granapadanu. Toasted italian bread with fresh tomatoes and grana padano. Su gorgonzolos sūriu ir riešutais. Toasted bread with Gorgonzola cheese and nut. Šaltieji užkandžiai. Antipasti freddi / cold starters. Šviežia austrė. Pateikiama ant ledo su citrina. Fresh oyster with lemon on the bed of ice. Žalių lašišų užkanda su cukinijomis “ Carpaccio ”. Carpaccio of salmon with zucchini. Melionų ir vytinto kumpio užkandėlė. Su saldžiarūgščiu aviečių padažu. Melon & Parma with sour raspberry sauce. Tunų užkandėlė. Tuna pudding. Žalios jautienos užkanda “ Carpaccio ”. Beef carpaccio with ruccola , Grana Padano & extra vergin olive oil. Avokadų kokteilis su krevetėmis ir AUROROS padažu. Avocado cocktail with shrimps and AURORA sauce. Totoriškas žlėgtainis. Steak Tartar. Sūrių ir vaisių rinkinys su medumi. Assorted cheese with fruit and honey. Antipasti caldi / hot appetizers.


Užkandžiai , sriubos, karštieji patiekalai , saldūs patiekalai ir gėrimai surašomi į valgiaraštį tam tikru nuoseklumu:

Caesar salad with lemon marinated chicken & white bread croutons

Nicoise salad with grilled tuna steak, light mustard sauce, quail eggs & olives

Black & white noodles with shrimp and mushrooms in pink sauce

Ravioli with ricota & spinach served with butter & sage

Salmon & shrimp stuffed capeletti with white wine sauce & red caviar

Squid Napoletana style with mussels, white wine, garlic & tomato

Char grilled beef steak served with balsamic – red wine sauce, sautéed potatoes & salsa verde

  • Kulinarija Referatai
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 13 puslapių (1656 žodžiai)
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 18 KB
  • Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas
    10 - 5 balsai (-ų)
Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas. (2015 m. Gruodžio 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/valgiu-surasymo-i-valgiarasti-eiliskumas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 06:37