Varškės sūrio analize, kokybės reikalavimai, srautų diagramos, gamyba, įrenginiai, technologinė schema


Varųkės srauto doagrama. Varškės sūrelių sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė.

Chemijos analizė. Įvadas. Užduotis nr 1. Užduotis nr 2. Užduotis nr 3. Užduotis nr 4. Užduotis nr 5. Užduotis nr 6. Užduotis nr 7. Literatūros ir informacinių šaltinių sarašas.


Šio darbo tikslas susipažinti su varškės sūrio gamybos technologinio proceso analizę, įrenginiais bei varškės sūrio naujovėmis.

Siekiami rezultatai:

•Gebėti parinkti žaliavas varškės sūrio produkto gamybai ir užtikrinti keliamus kokybės reikalavimais.

•Išanalizuoti varškės sūrio ruošimo perdirbimui operacijas ir naudojamus įrenginius.

•Išanalizuoti varškės sūrio produkų gamybos technologinius procesus ir naudojamus įrenginius.

  • Chemija Analizės
  • 2014 m.
  • 22 puslapiai (3151 žodis)
  • Chemijos analizės
  • Microsoft Word 967 KB
  • Varškės sūrio analize, kokybės reikalavimai, srautų diagramos, gamyba, įrenginiai, technologinė schema
    10 - 3 balsai (-ų)
Varškės sūrio analize, kokybės reikalavimai, srautų diagramos, gamyba, įrenginiai, technologinė schema. (2014 m. Balandžio 29 d.). http://www.mokslobaze.lt/varskes-surio-analize-kokybes-reikalavimai-srautu-diagramos-gamyba-irenginiai-technologine-schema.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 10:16