Vartotojų nuomonių apie rūkytus mėsos gaminius tyrimas


Marketingo kursinis darbas. Įvadas. Tyrimo metodo pagrindimas. Prekės/paslaugos tyrimas. Vartotojų nuomonių tyrimas. Vertikalioji analizė. Rinkos tyrimas. Išvados. Literatūra.


Jau labai seniai pasigirsdavo perspėjimų, kad rūkytus mėsos gaminius derėtų valgyti tik retsykiais ir reikėtų susilaikyti tiems, kurie turi bėdų dėl virškinimo. Ir ne tik dėl jų. Degimo produktuose, kurie neišvengiamai patenka į mėsą ją rūkant, esama kancerogeninių medžiagų, nuodijančių mūsų organizmus. Jos net gali paskatinti rastis onkologines ligas. Ir visa tai, deja, tiesa…

Taigi, šiame darbe analizuosime vartotojų nuomones apie rūkytus mėsos gaminius, aiškinsimės kokie veiksniai lemia jų pasirinkimą.

Problema:

Perteklinis rūkytų mėsos gaminių naudojimas.

Tikslas:

Išanalizuoti vartotojų nuomones apie rūkytų mėsos gaminių vartojimą.

Uždaviniai:

1. Sužinoti kokius gaminius dažniausiai renkasi.

2. Nustatyti kaip dažnai vartoja rūkytus mėsos gaminius.

3. Palyginti duomenis apie rūkytus mėsos gaminius iš pirminių ir antrinių šaltinių.

Vartotojų nuomonių apie rūkytus mėsos gaminius tyrimas. (2014 m. Liepos 24 d.). http://www.mokslobaze.lt/vartotoju-nuomoniu-apie-rukytus-mesos-gaminius-tyrimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 02:56