Verslo planas Kepykla


Vadybos verslo planas. Verslo plano santrauka. Įmonė, jos steigimosi prielaidos. Produkto aprašymas. Gamybos planas. Žaliavos, reikalingos gamybai. Tikslinės rinkos parinkimas. Potencialūs vartotojai. Potencialūs konkurentai. Marketingas. Realizavimas. Rizika. Rėmimas. Kainos, jų nustatymas. Pardavimų prognozė. Organizacinis planas. Valdymo schema. Organizacinė schema. Finansinė dalis. Projekto investicijos. Finansavimo šaltiniai. Pelnas ir nuostoliai. Sąnaudos žaliavoms. Elektros energija. Sąnaudos vandeniui. Transportavimas. Pinigų srauto projektas. Grynasis ataskaitinių metų pelnas. Balansas. Lūžio taškas. Investicijų atsipirkimo laiko. Skaičiavimas. Ilgalaikės paskolos padengimo schema. Išvados.


Šio projekto esmė - įkurti nedidelę kepyklą, kuri aptarnautų Druskininkų ir aplinkinius miestelius. Bus gaminamas kasdieninis maisto produktas - naminis pyragas, kurio forma bei puikus skonis patrauks vartotojų dėmesį ir leis įsitvirtinti planuojamame rinkos segmente. Produkto kaina bus palaikoma apie 10 % žemesnė nei konkurentų, bus užtikrinta gaminio kokybė ir operatyvus pristatymas. Naminius pyragus numatoma kepti J.Sireikienei priklausančiame pastate Druskininkų mieste.

Projekto finansavimo poreikis sudaro 180 tūkst. Lt, kurių didžioji dalis bus skirta technologinei įrangai, statybos bei remonto darbams atlikti, atsargoms sukaupti. Projektas bus finansuojamas iš vidinių ir išorinių šaltinių.

Projekto finansinė analizė parodė, kad įmonė bus pelninga ir turės pakankamai pinigų grąžinti paskolas ir sumokėti palūkanas.

  • Vadyba Verslo planai
  • 2013 m.
  • 21 puslapis (3884 žodžiai)
  • Universitetas
  • Vadybos verslo planai
  • Microsoft Word 59 KB
  • Verslo planas Kepykla
    9 - 3 balsai (-ų)
Verslo planas Kepykla. (2013 m. Liepos 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/verslo-planas-kepykla.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:11