Virškinomo procesai valgant slyvas ir jų produktus


Maisto technologijos referatas. Įvadas. Slyvos. Tyrimai. Slyvų uogienė. Džiovintos slyvos. Slyvų sultys. Šviežios – žalios slyvos. Informacijos šaltinis.


Slyvas mėgsta daugelis, bet ar visi gali jas valgyti? Tikrai ne. Daugelis žmonių susiduria su labai nemaloniais virškinimo sutrikimais pavalgius slyvų ar jų produktų. Taigi todėl ir nusprendėme atlikti eksperimentą būtent su slyvomis ir išsiaiškinti kaip jos veikia mūsų organizmus.

Darbo uždaviniai – Išsiaiškinti kaip slyvos ir jų produktai mūsų virškinamąjį kanalą, koke organizmo reakcija praėjus tam tikram laiko tarpui po valgymo.

Darbo tikslas:

1.Pateikti informacijos apie slyvas.

2.Išsiaiškinti kuo svarbios slyvos mūsų organizmui.

3.Sužinoti kaip slyvos paveiks mūsų virškinamąjį kanalą.

4.Atlikti tyrimus su džiovintomis ir žaliomis slyvomis, su slyvų sultimis ir slyvų uogiene.

Virškinomo procesai valgant slyvas ir jų produktus. (2014 m. Spalio 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/virskinomo-procesai-valgant-slyvas-ir-ju-produktus.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 12:25