VMVT nuostatai


Kulinarijos aprašymas.

VMVT nuostatai.


Patalpų, įrangos ir tualetų valymui turi būti naudojamos atskiros, ženklintos priemonės.

Šaldytuvai turi palaikyti tam tikrą temperatūra ir du kartus į dieną turi būti tikrinami, kad temperatūra laikytųsi.

Virtuvėje yra kelios patalpos: patalpa skirta daržovių valymui, mėsos gaminimui, šaldytuvų patalpa.

Virtuvė plaunama esant reikalui kelis kartus į dieną, jei reikalo nėra, plaunama dienos pabaigoje. Indai ir įrankiai kraunami į indaplovę. Taip pat virtuvė turi elektrinę mėsmalę, skirtą stambiai mėsai malti.

VMVT nuostatai. (2016 m. Gegužės 13 d.). http://www.mokslobaze.lt/vmvt-nuostatai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 06:24