VMVT nuostatai


Kulinarijos aprašymas.

VMVT nuostatai.


Patalpų, įrangos ir tualetų valymui turi būti naudojamos atskiros, ženklintos priemonės.

Šaldytuvai turi palaikyti tam tikrą temperatūra ir du kartus į dieną turi būti tikrinami, kad temperatūra laikytųsi.

Virtuvėje yra kelios patalpos: patalpa skirta daržovių valymui, mėsos gaminimui, šaldytuvų patalpa.

Virtuvė plaunama esant reikalui kelis kartus į dieną, jei reikalo nėra, plaunama dienos pabaigoje. Indai ir įrankiai kraunami į indaplovę. Taip pat virtuvė turi elektrinę mėsmalę, skirtą stambiai mėsai malti.

  • Kulinarija Aprašymai
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • Vikeit
  • 8 puslapiai (1018 žodžių)
  • Kulinarijos aprašymai
  • Microsoft Word 35 KB
  • VMVT nuostatai
    10 - 5 balsai (-ų)
VMVT nuostatai. (2016 m. Gegužės 13 d.). http://www.mokslobaze.lt/vmvt-nuostatai.html Peržiūrėta 2017 m. Gruodžio 16 d. 03:47