Vokietijos virtuvės ypatumai


Kulinarijos skaidrės.

Vyrauja sotus, riebus, maistas Mėsiškų patiekalų daugiausiai gaminama iš kiaulienos. Bendri bruožai. Populiariausi mėsos patiekalai Keptas. Patiekalai. Vokietijoje labai populiarios yra bulvių salotos. Bulvių salotos. Nuo balandžio iki birželio vokiečiai mėgaujasi šparagų patiekalais Vokietijoje labiau vertinami baltieji. Rojus šparagų mėgėjams. Gaminama beveik. Alus. Receptai.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (151 žodis)
  • Kolegija
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 1264 KB
  • Vokietijos virtuvės ypatumai
    10 - 2 balsai (-ų)
Vokietijos virtuvės ypatumai. (2016 m. Kovo 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/vokietijos-virtuves-ypatumai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 19:27