Vyno gamybos mikrobiologija


Vyno mikrobiologija. Vyno gamyba. Vyno gamybos lentel4. Mieliu sukeliamos ydos. Vyno gamybos kenkejai. Raudonojo vyno gamyba skaidres. Rozinis vynas sandara. Mikrobiologiniai reikalavimai sidrui. Kupazinis vynas. Vyno mikrobiologinis tyrimas.

Biologijos referatas. Įvadas. Vyno gamyba. Vyno gamybos pagrindiniai mikroorganizmai:. Baltojo vyno gamyba. Raudonojo vyno gamyba. Rožinio vyno gamyba. Vyno gamybos mikrobiologija. Vyno mielės ir jų grynų kultūrų auginimas. Vyno gamybos mikrobiologinis tikrinimas. Vyno mielių charakteristika. Vyno gamybos kenkėjai, jų sukeliamos ydos ir profilaktika. Vyno apsauga nuo mikrobinio gedimų. Išvados:.


Vynas – tai alkoholinio rūgimo produktas, paprastai gaminamas iš vynuogių, bet daromas ir iš įvairių vaisių ir uogų, kuris vadinamas pagal panaudotą žaliavą. Putojantis vynas, pagamintas iš obuolių sulčių vadinamas sidru. Visi kiti vynai skirstomi į rūšinius, gautus iš vienos vynuogių veislės ir kupažinius – iš įvairių veislių mišinio. kad ir kaip gali būti keista, baltas vynas gali būti padarytas iš raudonųjų vynuogių. Vynas raugiamas ąžuolinėse statinėse.

  • Biologija Referatai
  • 2012 m.
  • 14 puslapių (3295 žodžiai)
  • Biologijos referatai
  • Microsoft Word 29 KB
  • Vyno gamybos mikrobiologija
    10 - 2 balsai (-ų)
Vyno gamybos mikrobiologija. (2012 m. Gegužės 03 d.). http://www.mokslobaze.lt/vyno-gamybos-mikrobiologija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 20:44