Žaliavos palyginamoji analizė Kiaulienos ir jautienos kumpis


Maisto technologijos referatas. Kiaulienos kumpis riebesnis nei jautienos. Lengviau virškinamas jautienos kumpis , nes jame mažiau riebalų. Kiaulės kumpio spalva šviesesnė nei jautienos kumpio. Šviežesnis ir kokybiškesnis atrodo jautienos kumpis. Mėsa elastinga , skaidrios raudonos spalvos , sultys skaidrios. Abiejų gyvūnų kumpių mėsa atrodo šviežia , raumenys elastingi , mėsa minkšta ir sultinga.


TIKSLAS IR UŽDAVINIAI

•Trumpai supažindinti kas yra mėsa ir kokia jos sudėtis.

•Išsamiai apžvelgti skirtumus jaučio ir kiaulės mėsoje, tiksliau -kumpyje.

•Aptarti jautienos ir kiaulienos kumpio kokybinę, mitybinę vertę.

•Palyginti jautienos ir kiaulienos kumpio sudėtį.

  • Maisto technologija Referatai
  • 2014 m.
  • Jolanta
  • 10 puslapių (929 žodžiai)
  • Kolegija
  • Maisto technologijos referatai
  • Microsoft Word 21 KB
  • Žaliavos palyginamoji analizė Kiaulienos ir jautienos kumpis
    10 - 3 balsai (-ų)
Žaliavos palyginamoji analizė Kiaulienos ir jautienos kumpis. (2014 m. Rugsėjo 27 d.). http://www.mokslobaze.lt/zaliavos-palyginamoji-analize-kiaulienos-ir-jautienos-kumpis.html Peržiūrėta 2017 m. Kovo 29 d. 08:32