Žuvies kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas


Chemijos referatas. Įvadas. Žuvų cheminė sudėtis. Lašišos cheminė sudėtis. Trumpas lašišos palyginimas su kitomis žuvimis. Žuvies kokybinis vertinimas. Maisto produkto kiekybinis vertinimas. Gravimetrinė analizė. Nusodinamoji gravimetrinė analizė. Gravimetrinės analizės laboratorinis darbas. Titrimetrinė analizė. Maisto produkto kokybinės sudėties svarba. Išvados. Literatūros sąrašas.


Darbo tikslas: išanalizuoti žuvies kokybinę sudėtį bei aprašyti produkto kiekybinės sudėties vertinimo metodus.

Darbo uždaviniai:

•Maisto produkto cheminė sudėtis.

•Maisto produkto kokybinis vertinimas.

•Maisto produkto kiekybinis vertinimas.

•Maisto produkto kokybinės sudėties svarba.

  • Chemija Referatai
  • 2014 m.
  • 20 puslapių (3620 žodžių)
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 42 KB
  • Žuvies kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas
    10 - 9 balsai (-ų)
Žuvies kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas. (2014 m. Gruodžio 15 d.). http://www.mokslobaze.lt/zuvies-kokybines-ir-kiekybines-sudeties-vertinimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 20:29