Žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai


Kulinarijos skaidrės.

Žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. Omaras. Ingredientai Omarai 2 vienetai Vanduo Druska Gaminimas Nuplautą. Sraigės. Nuvalytų ir išvirtų. Troškinti moliuskai. Ingredientai 1kg moliuskų 3 svogūnai 4 česnako skiltelių 200 ml grietinėlės Prieskonių. Aštuonkojo salotos. Ingredientai Petražolės, 100 gramų Svogūnai. Sushi. Ingredientai Agurkai ilgavaisiai. Krevetės. Ingredientai Krevetės su.


Nuvalytų ir išvirtų sraigių Vieno didelio šaukšto sviesto kepimui 2 galvučių svogūno Saujos smulkintų šviežių petražolių 5 (galima ir mažiau) skiltelių česnako Druskos (pagal skonį) Pipirų (pagal skonį) Gaminimas: Keptuvėje išlydome sviestą. Suberiame susmulkintus svogūnus ir kepame, kol suminkštėja. Į keptuvę krečiame sraiges ir dar kiek pakepame. Galiausiai suberiame smulkintas petražoles bei česnakus.

Ingredientai: Agurkai, ilgavaisiai, 1 vienetas Cukrus, 2 valgomieji šaukštai Ryžiai, 1 stiklinė Lašiša Actas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai Sojos padažas Druska, 2 valgomieji šaukštai Jūros dumblių lapai Ryžius išvirti ir palikti puode, kad labiau suliptu.Actą, druską ir cukrų sumaišyti ir pavirinti.Ant ryžių reikia užpilti acto, druskos ir cukraus mišinį, pamaišyti ir palikti atvėsti.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 8 puslapiai (347 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 1702 KB
  • Žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai
    10 - 8 balsai (-ų)
Žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. (2016 m. Kovo 01 d.). http://www.mokslobaze.lt/zuvu-ir-juru-gerybiu-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 11:48