Armėnijos virtuvė


Armėnijos Respublika. Basturma. Salotos. Armėniškas pyragas“Pachlava“. Serine. Armėnijos Respublika – valstybė pietinėje Užkaukazėje, tarp Juodosios ir Kaspijos jūrų. Armėnijos virtuvė. Tradicijos. Armėnų virtuvės pagrindą sudaro. Armėnai valgo daug ir skaniai, dažniausiai vakare. Sriuba. Antrieji patiekalai. „Chačapuri“. „Adžabsandal“. Alkoholiniai gerimai. Aukštesnei kategorijai (premium) priklauso šešerius metus išlaikytas brendis Ani, pavadintas senovės Armėnijos sostinės garbei. Gerimai. Suriai. Sūriai – armėnų virtuvės papuošalas. „smarso“ kava.
  • Kulinarija Skaidrės
  • MS PowerPoint 3483 KB
  • 2013 m.
  • 24 puslapiai
  • Polina
  • Armėnijos virtuvė
    10 - 4 balsai (-ų)
Armėnijos virtuvė. (2013 m. Lapkričio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/armenijos-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 25 d. 11:50
×