Australijos virtuvė


Australijos virtuvė. Pagrindiniai gaminimo būdai. Krūmų maistas (geriama. Valgių gaminimo indai. Coolamon (kulemonas) – Australijos aborigenų nešiojamas lėkštas indas išgaubtais šonais, kanojos formos. Čiabuvių aborigenų skanėstas – baltos lervos. Tradicinė australų virtuvė. Maiste paprastai yra per mažai prieskonių. Australija garsėja savo desertais  šokoladu glaistytais. Australija garsėja ir savo egzotiškais vaisiais. Kengūrų arba krokodilų uodegų sriuba. Ingredientai kengūros uodega, vanduo, morka, saliero šaknis, svogūnas, smulkintos petražolės, ropė, miežiai, druska, pipirai. Dažniausi gaminimo būdai. Kepama (ant žarijų, ant grotelių, keptuvėjeVerdama. Neapdorojama.
  • MS PowerPoint 223 KB
  • 2016 m.
  • 9 puslapiai (162 žodžiai)
  • Ugnė
  • Australijos virtuvė
    10 - 4 balsai (-ų)
Australijos virtuvė. (2015 m. Balandžio 09 d.). https://www.mokslobaze.lt/australijos-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Lapkričio 14 d. 22:08
×