Avijautis


Ovibas Moschatus Avijautis. Avijautis (lot. Ovibos moschatus) — porakanopinių būrio. Ilgis apie. Išvaizda. Šiaurės Amerikos arktinėje tundroje Grenlandijoje Sibire Nedidelės bandos taip pat įveistos Norvegijoje ir Švedijoje. Gyvenamoji vieta. Avijaučiai yra žolėdžiai. Jų maisto racioną sudaro žolės, nendrės, viksvos, gluosniai. Mityba. Avijaučiai gali greitai bėgioti ir turi savitą gynybos strategiją. Gynyba. Panašiausi žinduoliai į avijaučius yra takinai gyvenantys Himalajuose. Takinai.
  • Biologija Skaidrės
  • MS PowerPoint 2631 KB
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 8 puslapiai (169 žodžiai)
  • Gabija
  • Avijautis
    10 - 4 balsai (-ų)
Avijautis. (2015 m. Gruodžio 12 d.). https://www.mokslobaze.lt/avijautis.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 21 d. 11:38
×