Avokadų vaisių panaudojimas kosmetikoje


Avokado vaisių aliejaus panaudojimas kosmetikoje. Avokado vaisių aliejus - tai augalinės kilmės aliejus. Avokado vaisių aliejaus gavimas. Avokadų aliejus spaudžiamas iš sunokusių ar net pernokusių džiovintų vaisių minkštimo. Avokadų aliejus yra drumstas, nuo gelsvos iki tamsiai žalios spalvos. Šiame aliejuje yra visko, ko reikia sveikatai ir grožiui – baltymų. Nedirgina odos. Kuo jis vertingas? Skatina ląstelių atsinaujinimo procesus. Avokado aliejus, sumaišytas su kitu aliejumi. Kosmetikos gaminiai.


Avokado vaisių aliejus - tai augalinės kilmės aliejus, kuris spaudžiamas iš amerikinės persėjos vaisiaus. Avokadų tėvynė – Meksika ir Centrinė Amerika.

  • MS PowerPoint 2945 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (261 žodžiai)
  • Kolegija
  • Loreta
  • Avokadų vaisių panaudojimas kosmetikoje
    10 - 2 balsai (-ų)
Avokadų vaisių panaudojimas kosmetikoje. (2018 m. Lapkričio 06 d.). https://www.mokslobaze.lt/avokadu-vaisiu-panaudojimas-kosmetikoje.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 23 d. 01:30
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema