Bulgarijos virtuvė skaidrės


Bulgariski nacionaliniai patiekalai. Bulgariška virtuvė. Turkiska virtuve referatas. Švedų virtuvė skaidrės.

Bulgarijos virtuvė. Apie bulgariją. Saulės vonios prie juodosios jūros. Šalis, galinti pasiūlyti itin platų kultūrinių vertybių bei pramogų spektrą. Virtuvė. Sukaupusi ilgą slavų, turkų. Graikų kulinarinę patirtį. Pagrindinis bulgariškų patiekalų bruožas. Bulgarų kulinarai pirmenybę teikia daržovėms. Pačios populiariausios salotos vadinamos „šopska“. Nacionaliniai patiekalai. Giuvečas. Kavarma. Musaka. Plakija. Kebabčeta. Mekicas. Bulgariška sriuba. Garsi bulgarija ir savo aukštos kokybės vynais.
  • MS PowerPoint 230 KB
  • 2013 m.
  • 11 puslapių
  • Agne
  • Bulgarijos virtuvė skaidrės
    10 - 2 balsai (-ų)
Bulgarijos virtuvė skaidrės. (2013 m. Gegužės 06 d.). https://www.mokslobaze.lt/bulgarijos-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 23 d. 14:49
×