Bulgarijos virtuvė


Apie Bulgariją. Saulės vonios prie Juodosios jūros. Bulgarų virtuvė, sukaupusi ilgą slavų. Bulgarų kulinarai pirmenybę teikia daržovėms, kurias pagardina daugybe rūšių prieskonių. Nacionaliniai patiekalai. Giuvečas – troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis. Sriubas bulgarai gamina. Bulgariška sriuba. Garsi Bulgarija ir savo aukštos kokybės vynais. Aperityvui Bulgarijoje geriama „Mastika“.
  • Maisto technologija Skaidrės
  • MS PowerPoint 256 KB
  • 2014 m.
  • 11 puslapių (425 žodžiai)
  • Kolegija
  • Agne
  • Bulgarijos virtuvė
    10 - 2 balsai (-ų)
Bulgarijos virtuvė. (2014 m. Spalio 23 d.). https://www.mokslobaze.lt/bulgarijos-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 22 d. 17:09
×