Cepelinai


Cepelinai. Ingredientai. Cepelinų istorija. Cepelinų atsiradimas yra glaudžiai susijęs su bulvių ir bulvių valgymo kultūros plitimu Europoje. Bulvių tešlos gaminimas. Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena. Įdaras. Į kiaulienos faršą dedame smulkiai supjaustytą svogūną. Cepelinų įdarai. Varškės įdaras Grybų įdaras Daržovių įdaras Jautienos įdaras. Cepelinų verdimas. Cepelinai dedami į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens ir verdame. Cepelinų padažas. Cepelinai patiekiami su spirgučiais ir greitine arba galima paruošti baltą spirgučių cepelinų padažą.

  • MS PowerPoint 6784 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 9 puslapiai (268 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Gabija
  • Cepelinai
    10 - 3 balsai (-ų)
Cepelinai. (2017 m. Lapkričio 21 d.). https://www.mokslobaze.lt/cepelinai.html Peržiūrėta 2018 m. Liepos 18 d. 00:27
×