Cholesterolio formos Jo nauda ir žala mūsų organizmui


Apie kai kuriuos tinkamus ir netinkamus produktus. Pieno produktai ir jų pakaitalai. Ankštinės daržovės. Aliejus , riebalai , padažai. Saldumynai , užkandžiai. Vaisiai ir daržovės.


75 % cholesterolio gaminasi mūsų organizme: kepenyse, žarnų gleivinėje ir kitose ląstelėse.

25 % atkeliauja į mūsų organizmą su gyvūninės kilmės maistu.

Saikingai galite vartoti grietine (iki 15 % riebumo) ir fermentiniu sūriu (iki 30 % riebumo); sojų pieno produktai.

  • Microsoft Word 80 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (1333 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Aistė
  • Cholesterolio formos Jo nauda ir žala mūsų organizmui
    10 - 3 balsai (-ų)
Cholesterolio formos Jo nauda ir žala mūsų organizmui. (2018 m. Gruodžio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/cholesterolio-formos-jo-nauda-ir-zala-musu-organizmui.html Peržiūrėta 2018 m. Gruodžio 10 d. 12:31
×