Cukraus analizė


Turinys. Įvadas. Cukraus funkcinės savybės. Saldumas. Skonis ir kvapas. Apimtis. Struktūra. Saugojimas. Fermentacija. Užšaldymo temperatūros mažinimas. Spalva. Drėgmės palaikymas. Cukraus rūšys. -Cukraus gaminimas iš cukrinių runkelių. Cukraus kokybės ir saugos reikalavimai. -Cukraus ženklinimas. Cukraus PLIUSAI-MINUSAI žmogui. Internetiniai šaltiniai.

  • Microsoft Word 50 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (2750 žodžiai)
  • Kolegija
  • Bozena
  • Cukraus analizė
    10 - 1 balsai (-ų)
Cukraus analizė . (2018 m. Sausio 11 d.). https://www.mokslobaze.lt/cukraus-analize.html Peržiūrėta 2018 m. Birželio 25 d. 18:43
×