Daržovių pjaustymo būdai


Daržovių pjaustymo būdai. Skiltelės. Lazdelės. Šiaudeliai. Kubeliai. Griežinėliai. Kvadratėliai. Figūrinis pjaustymas. Rombai. Plėšymas arba pjaustymas juostelėmis. Virti daržovių patiekalai ir garnyrai. Daržovių ir jų patiekalų virimo ypatumai. Kopūstai. Morkos. Burokėliai. Šparagai. Žirniai. Pupelės. Šparaginės pupelės. Pupos. Virtų daržovių patiekalų. bendra gamybos schema. Šaltieji daržovių patiekalai ir garnyrai. Daržovių patiekalų kokybė. Ruošiant salotas ir mišraines, reikia žinoti. Balta mišrainė. Paruošimas. Daržovių salotos su rūkytu kumpiu. Gaminimo instrukcija. Skanaus.

  • MS PowerPoint 3699 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 57 puslapiai (1446 žodžiai)
  • Mokykla
  • Vilija
  • Daržovių pjaustymo būdai
    10 - 2 balsai (-ų)
Daržovių pjaustymo būdai. (2018 m. Sausio 24 d.). https://www.mokslobaze.lt/darzoviu-pjaustymo-budai.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 14 d. 18:48
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema