Duonos biologinės ir maistinės vertės nustatymas


Įvadas. Duonos cheminė sudėtis ir maistingumas. Vitaminai. Mineralinės medžiagos. Vanduo. Skaidulinės maisto medžiagos. Angliavandeniai. Monosacharidai. Disacharidai. Polisacharidai. Baltymai. Riebalai. Išvados. Literatūra.

Darbo tikslas – nustatyti duonos gaminių maistinę ir biologinę vertę.

Uždaviniai:

•Aptarti duonos cheminę sudėtį;

•Parengti duonos komponentų sudėties ir cheminių savybių analizę;

•Apibūdinti duonos biologinę vertę

  • Maisto technologija Analizė
  • Microsoft Word 194 KB
  • 2015 m.
  • 14 puslapių (2576 žodžiai)
  • Erika
  • Duonos biologinės ir maistinės vertės nustatymas
    10 - 8 balsai (-ų)
Duonos biologinės ir maistinės vertės nustatymas. (2015 m. Sausio 18 d.). https://www.mokslobaze.lt/duonos-biologines-ir-maistines-vertes-nustatymas.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 20 d. 08:13
×