Duonos technologinių procesų mikroorganizmai ir salmoneliozė


Įvadas. Duonos gaminių žaliavų mikroorganizmai. Duonos gamybos mikrobiologija. Raugų paruošimas. Duonos gamybos ypatumai. Duonos gedimai, jų sukėlėjai ir profilaktika. Sanitarinė duonos gamybos kontrolė. Išvados. Naudota literatūra. Salmoneliozė.

Darbo tikslas: sužinoti kur ir kaip duonos kepimo technologiniuose procesuose naudojami mikroorganizmai.

Darbo uždaviniai:

•Išsiaiškinti kokios yra duonos gaminių žaliavos ir jų mikroorganizmai;

•Išanalizuoti duonos gamybos technologinio proceso mikroorganizmus ;

•Sužinoti kokie yra duonos kepimui naudojami raugai;

•Ištirti ruginės ir kvietinės duonos gamybos ypatumus;

•Išsiaiškinti kokie yra mikrobiologinės kilmės duonos ligų sukėlėjai, jų profilaktika;

•Susipažinti su mikrobiologine ir sanitarine duonos gamybos kontrole.

  • Microsoft Word 50 KB
  • 2014 m.
  • 19 puslapių (3578 žodžiai)
  • Kolegija
  • Laura
  • Duonos technologinių procesų mikroorganizmai ir salmoneliozė
    10 - 3 balsai (-ų)
Duonos technologinių procesų mikroorganizmai ir salmoneliozė. (2014 m. Gruodžio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/duonos-technologiniu-procesu-mikroorganizmai-ir-salmonelioze.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 20 d. 00:40
×
Namų darbų pagalba 24/7