Fermentų panaudojimas maisto pramonėje


Fermentų panaudojimas maisto pramonėje. Kas yra fermentas? Fermentų svarba maisto pramonei Mielės Spiritas. Fermentas – tai reakciją greitinantis baltymas (baltyminis katalizatorius). Fermentų svarba maisto pramonei. Pagrindinės fermentų savybės Specifinis veikimas. Fermentų svarba maisto pramonei Gaminant Vyną Vaisių arba uogų sultys yra rauginamos. Daugelio maisto produktų gamyboje yra naudojami fermentų preparatai. Tačiau dar daugiau maisto produktų yra gaminama. Visų maisto produktų gamybai labai svarbūs yra ir perdirbamose žaliavose esantieji fermentai. Mielės. Daug kur maisto pramonėje yra naudojamos mielės. Mielių ląstelėse susikaupia daug fermentų. Gaminant spiritą biocheminiu. Informacijos šaltiniai.
  • MS PowerPoint 1210 KB
  • 2014 m.
  • 13 puslapių (275 žodžiai)
  • Miglė
  • Fermentų panaudojimas maisto pramonėje
    10 - 3 balsai (-ų)
Fermentų panaudojimas maisto pramonėje. (2014 m. Lapkričio 16 d.). https://www.mokslobaze.lt/fermentu-panaudojimas-maisto-pramoneje.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 21 d. 11:03
×