Fermentų panaudojimas maisto pramonės šakose projektas


Fermentų panaudojimas maisto pramonės šakose. Fermentas. Fermentas – baltyminis katalizatorius. Fermentų panaudojimas mėsos pramonėje. Mėsos brandinimą galima pagreitinti dirbtiniu būdu paveikus fermentų preparatais. Fermentų panaudojimas pieno pramonėje. Reninas naudojamas sūrių. Fermentų panaudojimas duonos pramonėje. Svarbiausias technologinio duonos gamybos proceso etapas yra tešlos paruošimas. Fermentų panaudojimas gėrimų pramonėje. Vyno, vaisių ir uogų sulčių gamyba gaminant vyksta rauginimas. Išvados. Fermentai yra labai svarbūs komponentai maisto pramonėje.

  • MS PowerPoint 1802 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (240 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Toma
  • Fermentų panaudojimas maisto pramonės šakose projektas
    10 - 3 balsai (-ų)
Fermentų panaudojimas maisto pramonės šakose projektas. (2019 m. Rugsėjo 15 d.). https://www.mokslobaze.lt/fermentu-panaudojimas-maisto-pramones-sakose-projektas.html Peržiūrėta 2020 m. Balandžio 06 d. 20:35
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo