Garnyrai pristatymas


Garnyrai. Įdomu !!!! Keptų garnyrų asortimentas. Garnyrai yra skirstomi. Garnyrai garuose. Padažai garnyrams. Garnyrų asortimentai. Terminis apdorojimas. Šutinti garnyrai. Šutintų garnyrų asortimentas. Šutintu kopūstų receptas. Termiškai neapdoroti garnyrai. Purios,minkštos tekstūros garnyrai. Garnyrų klasifikacija. Pagrindiniai patiekalų garnyrai. Vidutinio tvirtumo tekstūros garnyrai. Garnyrų grupės.


Garnyrai sustiprina patiekalo skonį,suteikia patiekalui geresnę išvaizdą,paįvairiną skonį,suteikia didesnį sotumo jausmą. Garnyrams daržovės pjaustomos stambiai.

Keptos bulvės Keptos bulvių puselės Kepti baklažanai Kepti šparagai sūrio padaže Keptos morkos Kepti burokėliai.

Kepti burokėliai Apkepti pievagrybiai sviesto padaže Orkaitėje apkeptos bulvių puselės Apkepti brokoliai.

Virtiems garnyrams skirtas daržoves virti verdančiam pasūdytam vandenį. Vandens pilti tiek,kad daržovės būtų apsemtos 1cm vandens. Geriausias daržovių virimo būdas yra - virimas garuose,nes tuomet mažiausiai žūvą maistingųjų medžiagų.

Sviestas Grietinė Pieno padažas Pieno padažas su svogūnais Olandiškas padažas Pomidorų padažas Grybų padažas.

Šparagai su alyvų padažu Žalieji šparagai su permezano sūriu Žiediniai kopūstai su sūrio padažu Šparaginės pupelės su kumpiu Baltieji šparagai su sūriu.

Bulvių ir žirnių košė Bulvių su krevetėmis košė Bulvių su salierais košė Cukinijų košė Salierų košė Bulvių su abrikosais košė.

Pagal terminio apdorojimo būdus: Virti Virti garuose Kepti Apkepti Šutiinti Termiškai neapdoroti Daržovių garnyrai pagal patiekimo temperatūrą: Karštieji (+68℃) Šaltieji ( +2℃ - +6℃).

Virti Virti garuose Kepti Apkepti Šutiinti Termiškai neapdoroti.

Daržovių garnyrai pagal patiekimo temperatūrą: Karštieji (+68℃) Šaltieji ( +2℃ - +6.

  • MS PowerPoint 3560 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 22 puslapiai (517 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Jessica
  • Garnyrai pristatymas
    10 - 3 balsai (-ų)
Garnyrai pristatymas . (2017 m. Kovo 21 d.). https://www.mokslobaze.lt/garnyrai-pristatymas.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 14 d. 18:15
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema