Genetiškai modifikuoti produktai (2)


Genetiškai modifikuoti produkai. Kas tai yra? Genetiškai modifikuotas maistas (GMM) – tai maistas. Kam reikia GMO? Žmonių skaičius žemėje, ypač trečiojo pasaulio šalyse. M. Į žarnyno bakterija „Coli“ tyrėjai įterpė antibiotikams atsparius genus. Gmo nauda. Produktyvumas ir efektyvumas. Nelabai alinama žemė. Saugoma aplinka. Išrandamos naujos organizmų rūšys. Žala. Galimas naujų alergenų arba toksinių medžiagų atsiradimas maisto produktuose. Šiuo metu niekas 100 % garantija negali atsakyti ar Gmo pavojingas. Kaip vyksta genetinis modifikavimas? Prieš kiekvieno organizmo modifikavimą reikia žinoti. Sveiki atvykę į genetiškai modifikuoto maisto restoraną. ES leidžia GMO, bet kol kas tik mažiau negu 1% dirbamos žemės. Maisto produktų, kuriuose yra daugiau kaip. Vartotojų ir maisto pramonės atstovų patogumui.


1973m. Norėdami sužinoti ar pavyko įlašino antibiotikų. Tačiau genetiškai modifikuota Coli išgyveno. Taip, daugiau nei prieš 40 metų laboratorijoje buvo sukurtas pimasis GMO.

  • MS PowerPoint 7034 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (613 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Monika
  • Genetiškai modifikuoti produktai (2)
    10 - 2 balsai (-ų)
Genetiškai modifikuoti produktai (2). (2017 m. Gruodžio 04 d.). https://www.mokslobaze.lt/genetiskai-modifikuoti-produktai-2.html Peržiūrėta 2018 m. Lapkričio 17 d. 12:38
×