Genetiškai modifikuotų produktų panaudojimas ir su juo susijusios problemos


Genetiškai modifikuotų produktų panaudojimas ir su juo susijusios problemos. Darbo tikslai. Ar genetiškai modifikuoti produktai (GMP) gali sukelti vėžį? GMP yra nedideli Nauda, kurią mato genetinio modifikavimo rėmėjai. Vaisių ir daržovių vartojimo trukmės pagerinimas. GMP pavyzdys. Pavyzdžiui, įterpus žuvies geną į braškes, yra sukuriama braškė, geriau išsilaikanti žemoje temperatūroje. Ar sveika valgyti GM maistą? Genetiškai modifikuotas maistas kruopščiai įvertinamas laboratorijose. Išvados. Genetinis modifikavimas tiriamas kelis dešimtmečius.


Šių skaidrių tikslas supažindinti su genetiškai modifikuotu maistu ir atsakyti į dažniausiai pasitaikančius klausimus susijusius su šia tema.

Iš augalų daugiausia genetiškai modifikuojamos sojos,bananai, pomidorai, ryžiai, kukurūzai.

Maisto produktai yra genetiškai modifikuojami, siekiant pagerinti jų kokybę bei galiojimo laiką.

  • MS PowerPoint 1217 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 11 puslapių (583 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Minde
  • Genetiškai modifikuotų produktų panaudojimas ir su juo susijusios problemos
    10 - 2 balsai (-ų)
Genetiškai modifikuotų produktų panaudojimas ir su juo susijusios problemos. (2017 m. Gruodžio 03 d.). https://www.mokslobaze.lt/genetiskai-modifikuotu-produktu-panaudojimas-ir-su-juo-susijusios-problemos.html Peržiūrėta 2018 m. Lapkričio 21 d. 18:29
×