Geriamas pienas


3,2% riebumo pieno technologinė schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizacija. Atšaldymas. Fasavimas. Pasterizuoto 2,5% pieno kokybės reikalavimai. Pieno gėrimo gamybos schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizavimas. Pasterizuoto pieno laikymas. Fasavimas ir įpakavimas. Sandėliavimas. Pieno gėrimo gamybos technologija. Mišinio sudarymas.
  • Adobe PDF 278 KB
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 17 puslapių
  • Laura
  • Geriamas pienas
    8 - 1 balsai (-ų)
Geriamas pienas. (2015 m. Gegužės 12 d.). https://www.mokslobaze.lt/geriamas-pienas.html Peržiūrėta 2020 m. Rugsėjo 28 d. 13:03
×
146 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo