Grietinėlės gamyba žaliavos ir technologinis procesas


ĮVADAS Grietinėlė – riebus pieno produktas. ŽALIAVŲ TIEKĖJAI Grietinėlės cheminė sudėtis 10 % riebumo grietinėlės rūgštumas <19 °T (Ternerio laipsnių). Reikalavimai žaliavoms. Žaliavų įrengimo procesai separavimas – tai procesas. Grietinėlės apdorojimo tikslas visiškai sunaikinti patogeninę mikroflorą. Pasterizatorius. Technologinio proceso ypatumai rezervuarinis. Gamybos procesai ir jiems atlikti naudojami įrankiai. Higiena darbo. Darbdavys vadovaudamasis. Cheminiai rizikos veiksniai tai pelėsių išskiriamos nuodingos medžiagos. Draudžiama maisto gamybai vartoti žaliavas ir ingredientus. IŠVADOS Reikiamų gamybai žaliavų tiekėjai „Imlitex“ ir „Leipurin“.


ŽALIAVŲ TIEKĖJAI Grietinėlės cheminė sudėtis: 10 % riebumo grietinėlės rūgštumas <19 °T (Ternerio laipsnių), 20 % – 18-19 °T, 35 % – 16-17 °T. Be pieno riebalų, grietinėlėje yra: baltymų – 2,4-3,4 % laktozės – 2,7-4,2 % mineralinių medžiagų – 0,2-0,6 % vitaminų A, B, E Energetinė vertė 5-15 kJ/g.

  • MS PowerPoint 291 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (863 žodžiai)
  • Kolegija
  • Dilera
  • Grietinėlės gamyba žaliavos ir technologinis procesas
    10 - 2 balsai (-ų)
Grietinėlės gamyba žaliavos ir technologinis procesas . (2017 m. Lapkričio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/grietineles-gamyba-zaliavos-ir-technologinis-procesas.html Peržiūrėta 2020 m. Rugsėjo 20 d. 06:42
×
142 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo