Grūdėtos varškės juslinis įvertinimas


Grūdėtos varškės juslinis įvertinimas. Darbo tikslas Išmokti analizuoti maisto produktus jusliniais metodais. Grūdėtos varškės su mėlynių uogiene „Pieno žvaigždės“ juslinis įvertinimas. Įpakavimas – plastikinė dėžutė, su foliniu dangteliu ir etikete. Grūdėtos varškės su aviečių uogiene „Pieno žvaigždės“ juslinis įvertinimas. Grūdėta varškė su mėlynių uogiene „Pieno žvaigždės“. Grūdėta varškė su aviečių uogiene „Pieno žvaigždės“. Išvados. Išanalizavau dvi grūdėtas.


Darbo tikslas: Išmokti analizuoti maisto produktus jusliniais metodais. Darbo uždaviniai: Išanalizuoti ir aprašyti pasrinktų grudėtų varškių juslines savybes. Sudaryti pasirinktų grudėtų varškių aromato ir tekstūros profilius.

Grūdėtos varškės su mėlynių uogiene „Pieno žvaigždės“ juslinis įvertinimas.

Įpakavimas – plastikinė dėžutė, su foliniu dangteliu ir etikete. Išvaizda – viršuje matomas baltas skystis, o apačioje balti grudeliai. Šalia yra kitas indelis su mėlynių uogiene. Spalva – grūdėtos varškės balta, o uogienė tamsiai mėlynos spalvos. Paviršius – skystas ir baltas, dėl to nesimato, kad po apačia yra balti varškės grūdeliai. Aromatas – jaučiamas malonus kvapas nuo mėlynių uogienės, o grūdėtos varškės kvapas primena išrūgas. Tekstūra – skysta, patys grūdeliai yra minkšti. Konsistencija – netiršta. Skonis – sumaišius grūdėtą varškę su mėlynių uogiene jaučiasi saldus skonis, truputį ir sūrus.

  • MS PowerPoint 736 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 9 puslapiai (352 žodžiai)
  • Kolegija
  • Vilma
  • Grūdėtos varškės juslinis įvertinimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Grūdėtos varškės juslinis įvertinimas. (2019 m. Birželio 15 d.). https://www.mokslobaze.lt/grudetos-varskes-juslinis-ivertinimas.html Peržiūrėta 2019 m. Liepos 24 d. 00:43
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema