Įmonės konkurencinio pranašumo formavimo galimybės Viešbutis ir restoranas „Žuvėdra“


Įvadas. Teorinė dalis. Aprašymas. Viešbučio ir restorano „Žuvėdra“ veiklos aprašymas. Tyrimas. Empirinė dalis. Apklausa. Interviu. Stebėjimas. Analizė.Išvados. Literatūra. Priedas. Pridedama Anketa. Priedas Anketos rezultatai.

  • Microsoft Word 124 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 25 puslapiai (4399 žodžiai)
  • Kolegija
  • Paulius
  • Įmonės konkurencinio pranašumo formavimo galimybės Viešbutis ir restoranas „Žuvėdra“
    10 - 1 balsai (-ų)
Įmonės konkurencinio pranašumo formavimo galimybės Viešbutis ir restoranas „Žuvėdra“. (2018 m. Sausio 15 d.). https://www.mokslobaze.lt/imones-konkurencinio-pranasumo-formavimo-galimybes-viesbutis-ir-restoranas-zuvedra.html Peržiūrėta 2019 m. Sausio 23 d. 00:41
×