Indų ir japonų virtuvė


Indų ir japonų virtuve. Dare Girvydas Janikūnas. Indų virtuvė. Istoriškai indų virtuvės tradicija išsivystė iš senovės Indijos kulinarinių tradicijų. Dauguma indiškų patiekalų apdorojami termiškai. Tava. Karahi. Kelių patiekalų receptai. Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže. Sudėtinės dalys Vištų blauzdelės. Gaminimas Šlauneles įtrinti ciberžole. Indiška pupelių sriuba. Sudėtinės dalys Aliejus, 4 šaukštai Svogūnai. Gaminimas Puode gerai įkaitinti. Japonų virtuve.
  • MS PowerPoint 476 KB
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (427 žodžiai)
  • Girvydas
  • Indų ir japonų virtuvė
    10 - 2 balsai (-ų)
Indų ir japonų virtuvė. (2014 m. Gegužės 20 d.). https://www.mokslobaze.lt/indu-ir-japonu-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 23 d. 16:19
×