Japonų virtuvė, Sušiai


Įvadas. Japonų virtuvė. Virtuvės specifika ir istorija. Valgymo tradicijos. Populiariausi patiekalai. Sušis. Receptai. Išvados. Informaciniai šaltiniai.

Japonų virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių, paplitusi Japonijoje ir susiformavusi per daugelį metų. Nors su kitomis šalimis dalijasi daug bendrų produktų, gamybos metodų, bet turi ir daug išskirtinumų, kurie daro šią kulinarijos sistemą garsią visame pasaulyje.

Darbo tikslas – išanalizuoti japonų virtuvę ir sušius.

Darbo uždaviniai:

1.Susipažinti su Japonų virtuve.

2.Pateikti Japonų virtuvės specifiką.

3.Sužinoti apie maisto kultūrą.

4.Sužinoti pagrindinius patiekalus.

  • Microsoft Word 437 KB
  • 2014 m.
  • 13 puslapių (1590 žodžiai)
  • Kolegija
  • Agne
  • Japonų virtuvė, Sušiai
    10 - 3 balsai (-ų)
Japonų virtuvė, Sušiai. (2014 m. Spalio 23 d.). https://www.mokslobaze.lt/japonu-virtuve-susiai.html Peržiūrėta 2020 m. Gegužės 26 d. 09:52
×
98 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo