Jautiena ir patiekalai iš jos


Jautiena. Jautienos išpjova. Jautienos nugarinė. Jautienos kumpis. Jautienos sprandine. Jautienos mentė. Jautienos krūtininė. Jautienos šonkauliai. Jutienos šoninė. Jautienos kulninė. Jutienos maitinimo produktai pagal terminį apdorojimo būdą skirstomi. Pusgaminiu klasifikavimas. Išpjova. rostbifas. Nugarinė. Antrekotas. Kumpinė. romšteksas. Sprandinė.


Jutienos maitinimo produktai pagal terminį apdorojimo būdą skirstomi:.

Stambegabaliniai; Porcijiniai; Smulkiagabaliniai; Malti (natūralus malti, maltiniai, leistinukiai).

Ingredientai: Druska Jautiena, krūtininė, 1 kilogramas Taukai (kiaulių), kepimui.

2 ant­re­ko­tai; 1 svo­gū­nas; 100 ml rau­dono vyno; 100 ml sultinio; 50 gr. sviesto; drus­kos, pipirų.

  • MS PowerPoint 20086 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 35 puslapiai (637 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Viktorija
  • Jautiena ir patiekalai iš jos
    10 - 2 balsai (-ų)
Jautiena ir patiekalai iš jos. (2019 m. Lapkričio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/jautiena-ir-patiekalai-is-jos.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 19 d. 22:21
×
Namų darbų pagalba 24/7