Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė


Įvadas. Jogurtas ir jo atsiradimo istorija. Jogurto gamyba. Jogurto rūšys ir riebumas. Naudingosios medžiagos. Jogurto savybės, maistinė ir energinė vertė. Jogurto fizikiniai cheminiai rodikliai. Visa tiesa apie jogurtus kas sveika ir kas nelabai ne viskas, kas vadinama jogurtu, sveika. Kaip pasirinkti? Ekologiškas jogurtas „Dobilas“. Natūralus jogurtas “Gefilus “. Ekologiškas jogurtas“ bios“. Natūralių jogurtų vertinimas. Kam pirkti jei gali pasigaminti. Tai galima padaryti dviem būdais. Būdas. Išvados. Literatūra.


Tyrimo objektas – Natūralus jogurtai, jų sudedamųjų dalių mitybinės vertės ir rodikliai gamyba bei nauda mūsų organizmui.

Darbo tikslas – įvertinti jogurtų sudedamąsias dalis, jų naudą ir vetrę.

7.4 JOGURTŲ PAKUOČIŲ ŽENKLINIME NURODYTŲ MAISTINIŲ IR ENERGINIŲ VERČIŲ ANALIZĖ

Galiu paberžti ir tai kad jogurtas “Gefilus“ yra be laktozės.

A.Liutkevičius “Viskas apie pieną ir iš pieno“. Jogurto atsiradimas ir jo istorija.

  • Microsoft Word 1106 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 23 puslapiai (3504 žodžiai)
  • Kolegija
  • Evelina
  • Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė
    10 - 2 balsai (-ų)
Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė. (2017 m. Lapkričio 23 d.). https://www.mokslobaze.lt/jogurtu-sudedamuju-daliu-mitybines-vertes-analize.html Peržiūrėta 2020 m. Rugsėjo 23 d. 05:09
×
143 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo