Kiaulienos maitinimo produktų skirstymas pagal terminį apdorojimo būdą


Kiaulienos maitinimo produktai pagal terminį apdorojimo būdą skirstomi. Pusgaminiu klasifikavimas. Kepti kiaulienos patiekalai. (porcijinisTroškinta kiauliena (smulkagabalinisApkepti kiaulienos patiekalai. Malti žuvies pusgaliniai. Stambiagabaliniai (kepti, virtiKiaulienos maitinimo produktų kokybės rodikliai. Kiaulienos kotletai su sūrio įdaru. Sultingieji šonkauliukai. Kiaulienos šašlykai. Sprandinės suktinukai su voveraitėmis. Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais. Sprandinės kepsnys su česnakais.


Kiaulienos maitinimo produktai pagal terminį apdorojimo būdą skirstomi:.

Stambegabaliniai; Porcijiniai; Smulkiagabaliniai; Malti (natūralus malti, maltiniai, leistinukiai).

Šnicelis Reikės:600 g maltos kiaulienos (galima ir kitos mėsos) 100 g batono 100 ml pieno 2 svogūnai.

1 kiaušinis džiūvėsėliai druska juodieji pipirai riebalų kepimui.

Kiaulienos troškinys su daržo Ingredientai: Daržovės, šaldytos, 200 gramų Bulvės, 8 vienetai Kiaulienos nugarinė, 500 gramų Grietinė, 150 mililitrų.

Jusliniai rodikliai Išvaizda, spalva, skonis, kvapas, tekstūra, konsistencija. Fizikiniai cheminiai rodikliai Maitinimo produkto masė, terminio išbaigtumo temperatūra, druskos kiekis, krakmolo kiekis (maltiems maltinimo produktams) Maitinimo produkto patiekimo temperatūra. Mikrobiologiniai bodikliai Bendras mikroorganizmų kiekis.

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė, 1,5 kilogramo Majonezas, 4 valgomieji šaukštai Himalajų druska, 2 žiupsneliai Prieskoniai, 2 žiupsneliai.

Mums reikės:800 g kiaulienos sprandinės500 g grybų (voveraičių)4 svogūnų100 ml balto vynoaliejausdruskos, pipirųpetražolių.

Mums reikės:500 g kiaulienos kumpio300 g pupelių4 pomidorų2 svogūnųdruskospipirųsvogūno laiškųaliejaus kepimui.

  • MS PowerPoint 5191 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 26 puslapiai (671 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Viktorija
  • Kiaulienos maitinimo produktų skirstymas pagal terminį apdorojimo būdą
    10 - 1 balsai (-ų)
Kiaulienos maitinimo produktų skirstymas pagal terminį apdorojimo būdą . (2019 m. Lapkričio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/kiaulienos-maitinimo-produktu-skirstymas-pagal-termini-apdorojimo-buda.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 14 d. 00:28
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema