Kiaušinis


Įvadas. Kiaušinio cheminė sudėtis. Kiaušinio komponentų sudėtis ir cheminės savybės. Kiaušinio baltymo cheminė sudėtis. Baltymų molekulinės struktūros. Spalvinės baltymų reakcijos. Kiaušinio trynio cheminė sudėtis. Kiaušinio komponentų galimi pokyčiai laikymo metu. Kiaušinio svarba. Moksliniai tyrimai. Išvados. Literatūra.

Darbo tikslas – išanalizuoti kiaušinio sudėtį, savybes, pokyčius veikiant jį įvairiais faktoriais, jo laikymo metu įvertinant jo vertę.

Uždaviniai

1.Aptarti kiaušinio cheminę sudėtį

2.parengti kiaušinio komponentų sudėties ir cheminių savybių analizę

3.nurodyti kiaušinio komponentų galimus pokyčius laikymo metu

4.vertinti kiaušinio svarbą

5.rasti internete ir pateikti naujausią informaciją apie maisto produkto mokslinius tyrimus

  • Chemija Referatas
  • Microsoft Word 1618 KB
  • 2014 m.
  • 17 puslapių (2885 žodžiai)
  • Viktorija
  • Kiaušinis
    10 - 4 balsai (-ų)
Kiaušinis. (2014 m. Sausio 29 d.). https://www.mokslobaze.lt/kiausinis.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 25 d. 00:20
×