Kokoso aliejaus panaudojimas kosmetikoje


Kokoso aliejus. Kokoso aliejus yra. Sudėtis. Kokoso aliejus turi. Išgavimo būdai. Kokoso aliejus išgaunamas keliais būdais. Kokoso aliejaus panaudojimas. Galime naudoti einant degintis (sudaro papildomą UV spindulių apsaugą) ir po saulės vonių. Naudojimo poveikis. Naudojant kokoso aliejų tiesiai ant odos. Analogiška priemonė. PALMIŲ ALIEJUS naudojamas kosmetikoje gaminti vitamininiams. Kosmetikos gaminiai. Šaltiniai.


Kokoso aliejus išgaunamas keliais būdais. Naudojant drėgnąjį metodą, pirmiausia iš kokoso minkštimo pagaminamas kokoso pienas ir tada iš jo išskiriamas aliejus. Pasitelkus sausąjį metodą, kokoso minkštimas išdžiovinamas (pagaminama kopra) ir iš jo presu išspaudžiamas aliejus. Vėliau jis gali būti rafinuojamas. aliejus yra išgaunamas iš šviežiai nuskintų kokoso palmių riešutų.

Galime naudoti einant degintis (sudaro papildomą UV spindulių apsaugą) ir po saulės vonių. prabangioms skalbimo ,bei kūno priežiūros priemonėms, balzamams, kremams. profesionaliems masažiniams produktams. naudojamas plaukų priežiūros priemonėse. lūpoms drėkinti. naudingas makiažo nuvalymui.

  • MS PowerPoint 6078 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 9 puslapiai (322 žodžiai)
  • Kolegija
  • Agnė
  • Kokoso aliejaus panaudojimas kosmetikoje
    10 - 3 balsai (-ų)
Kokoso aliejaus panaudojimas kosmetikoje. (2018 m. Lapkričio 28 d.). https://www.mokslobaze.lt/kokoso-aliejaus-panaudojimas-kosmetikoje.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 23 d. 01:10
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema