Konditerijos ir saldainių pramonės tradicijos ir jos vystymasis Lietuvoje


Įvadas. Darbo tikslas, darbo uždaviniai. Konditerija. Konditerinių gaminių tipai. Pyrago kepiniai. Cukraus konditerija. Vaisių ir uogų konditerijos gaminiai. Šokoladas ir kakava. Karamelė. Saldainiai. Žirneliai. Chalva. Kramtomoji guma. Miltų konditerija. Vafliai. Tortai ir pyragaičiai. Keksai, vyniotiniai, biskvitiniai gaminiai. Konditerijos ir saldainių pramonės tradicijos ir jos vystimasis Lietuvoje. Uab „Rūta“. AB „Vilniaus pergalė”. „AJ šokoladas“. AB „Kraft foods Lietuva“. Uab „Javinė“. Uab „Roshen“. Šokolado paštas. Išvados. Literatūros šaltiniai.

1.Darbo tikslas

Susipažinti su Lietuvos konditerijos ir saldainių įmonėmis.

Darbo uždaviniai

1.Apibūdinti konditerijos ir saldainių gaminius, jų rūšis, gamybos technologiją bei laikymo sąlygas.

2.Išanalizuoti pagrindinius Lietuvos konditerijos, saldainių fabrikus.

3.Susipažinti su gaminių asortimentais.

  • Ekonomika Referatas
  • Microsoft Word 97 KB
  • 2015 m.
  • 28 puslapiai (6232 žodžiai)
  • Kolegija
  • Jelena
  • Konditerijos ir saldainių pramonės tradicijos ir jos vystymasis Lietuvoje
    10 - 8 balsai (-ų)
Konditerijos ir saldainių pramonės tradicijos ir jos vystymasis Lietuvoje. (2015 m. Sausio 19 d.). https://www.mokslobaze.lt/konditerijos-ir-saldainiu-pramones-tradicijos-ir-jos-vystymasis-lietuvoje.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 24 d. 22:19
×