Konservavimas


Įvadas. Maisto produktų konservavimas. Fiziniai konservavimo būdai. Fiziniai – cheminiai konservavimo būdai. Cheminiai konservavimo būdai. Biocheminiai konservavimo būdai. Kombinuotieji konservavimo būdai. Mikroorganizmų patekimo į maista šaltiniai ir būdai, maisto sauga. Proteozė. Proteus (Protėjinės) infekcijos. Protėjinių infekcijų paplitimas. Protėjinių infekcijų simptomai. Protėjinių infekcijų diagnozė. Protėjinių infekcijų gydymas. Literatūra.

Darbo tikslas – išsiaiškinti maisto produktų konservavimo būdus. Išaiškinti kokie yra mikroorganizmų patekimo būdai ir šaltiniai į maistą bei maisto saugą. Pateikti informacijos apie proteozę.

Darbo uždaviniai:

1.Maisto produktų konservavimas.

2.Mikroorganizmų patekimo į maistą šaltiniai ir būdai, maisto sauga.

3.Proteozė.

Darbo metodas – mokslinės literatūros analizė.

  • Maisto technologija Referatas
  • Microsoft Word 45 KB
  • 2014 m.
  • 14 puslapių (2619 žodžiai)
  • Kolegija
  • Viktorija
  • Konservavimas
    10 - 7 balsai (-ų)
Konservavimas. (2014 m. Gruodžio 10 d.). https://www.mokslobaze.lt/konservavimas.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 24 d. 16:32
×