Krakmolo kiekio nustatymas augalinės kilmės produktuose


Tiriamasis darbas: Krakmolo kiekio nustatymas augalinės kilmės produktuose. Hipotezė. Prieš. Po. Išvada.


Tiriamasis darbas Krakmolo kiekio nustatymas augalinės kilmės produktuoseDarbo tikslas: Naudojant praskiesto jodo tirpalą nustatyti, kurie augaliniai produktai turi krakmolo.Darbo priemonės: Jodo tirpalas, vanduo, peilis, indeliai, bulvė, agurkas, pomidoras, balta duona, obuolys.Darbo eiga: Praskiesti jodo tirpalą vandeniu. Supjaustyti augalinės kilmės produktus. Ant augalinės kilmės produkto užlašinti jodo tirpalo. Stebėti pakitimus.BulvėHipotezė: Bulvės turi krakmolo./ / Prieš PoIšvada: Užlašinus šviesų jodo tirpalą ant bulvės, jis greitai pamėlynavo. Ši bulvė turi krakmolo.

  • Microsoft Word 498 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 3 puslapiai (165 žodžiai)
  • Gimnazija
  • El
  • Krakmolo kiekio nustatymas augalinės kilmės produktuose
    10 - 3 balsai (-ų)
Krakmolo kiekio nustatymas augalinės kilmės produktuose. (2017 m. Vasario 19 d.). https://www.mokslobaze.lt/krakmolo-kiekio-nustatymas-augalines-kilmes-produktuose.html Peržiūrėta 2018 m. Liepos 18 d. 00:15
×