„Krido arenos“ pranešimas spaudai ir viešųjų ryšių veiklos analizė

„Krido arenos“ pranešimas spaudai ir viešųjų ryšių veiklos analizė. Viešųjų ryšių pagrindai. Organizacija ir jos  komunikacija. Tyrimas organizacijoje. Pasirinkta naujiena įvykis tema pranešimui spaudai. Pranešimo spaudai parengimas.

Namų darbui pasirinkau šią organizaciją, nes pati dirbau joje puse metų ir dar iki šiol ten užsiimu sportine veikla. Žinau apie visus organizuojamus arenos renginius ir galiu laisvai bendrauti su direktoriumi Raimondu Krasnicku, kuris suteikė visą reikiamą informaciją pranešimo spaudai parengimui. Organizacijos veiklos kryptys paplūdimio teniso, tinklinio, rankinio, futbolo, badmintono aikštelės, organizuojamos šių sporto šakų varžybos. Taip pat arena organizuoja įmonių šventes ir vaikų gimtadienius. Krido arenos tikslas- kiekvienam atėjusiam sportuoti, suteikti visas siūlomas paslaugas, suteikti galimybę tapti smėlio sportų draugų dalimi. Organizacijos tikslinės grupės, tai visi žmonės, kurie domisi sportu smėlio aikštelėse. Pagrindinis arenos komunikavimo būdas yra tradicinis. Organizuojama renginiai, turnyrai, šventės yra skelbiamos Krido arenos Facebook puslapyje. Taip pat informaciją paskleidžia patys žmonės, kurie dažnai lankosi šioje vietoje. Taip pat, neseniai, savo veiklą pradėjusi Sigma tinklinio mokykla reklamuoja areną, skelbdama savo renginius, treniruočių laikus ir kitas veiklas.

• Microsoft Word 221 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 4 puslapiai (612 žodžiai)