Kulinarijos konspektai

9 dokumentai
Maitinimas
Medžiagų ir energijos apykaita, energijos balansas. Maisto medžiagų kaloringumas. Maisto medžiagos ir jų poreikis. Maisto medžiagų virškinimo ypatumai. Mitybos režimas. Pagrindiniai valgiaraščio sudarymo principai. Stalo serviravimo ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 36 puslapiai
2016 07 23
Išmokti gaminti
Simboliai. Įžanga. Saldieji patiekalai. Šalti saldieji patiekalai. Natūralūs vaisiai ir uogos. Vaisiai ir uogos sirupe, kompotai. Drebutiniai saldieji patiekalai. Kremai. Užšaldyti saldieji patiekalai. Karšti saldieji patiekalai. Pudingai. ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 43 puslapiai
2015 01 19
Žuvies patiekalai
Žuvies patiekalai. Virti žuvies patiekalai. Garuose virta žuvis. Virtų žuvies patiekalų kokybė. Šutinti žuvies patiekalai. Žuvis gariniame padaže. Žuvis agurkų padaže. Žuvis šutinta piene. Įdaryta žuvis. Šutintų žuvies ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 8 puslapiai
2015 03 01
Maisto priedai E
Visi maisto priedai E su žodiniais pavadinimais ir aprašymais, poveikiu. E100. E101. E101a. E102. E104. E107. E110. E120. E122. E123. E124. E127. E128. E129. E131. E132. E133. E140. E141. E142. E150a. E150b. E150c. E150d. E151. E153. E154. E155. ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 35 puslapiai
2011 05 03
Tešlu rušys konspektas
Mielinės tešlos receptas. Orkaitės temperatūra. Kiek reikia mielių. Kokios geriau- šviežios ar džiovintos? Mielinės tešlos bandelės. Kaip gamintį. Biskvitinė tešla. Gaminimas. Gaminimo eiga. Meduolinė tešla. Sausainiai iš ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 10 puslapių
2016 07 20
Maisto priedų sąrašas
Leidžiamų naudoti maisto priedų, konservantų, dažiklių ir kt. Sąrašas. Visi maisto priedai. E100-E199 – Dažikliai E200-E299 – Konservantai. E300-E399 – Antioksidantai. E400-E499 – Emulsiklis. E500-E599 – ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 2 puslapiai
2012 02 20
Kepimo įranga
Periodinio veikimo gruzdintuvės. Eksploatacijos taisyklės. Kepimo spintos. Elektrinė konditerinė kepimo spinta. Eksplotavimo taisyklės (elektrinės kepimo spintos).
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 16 puslapių
2015 05 12
Saldieji receptai
Keptas tinginys 10 procijų. Sausainiai su kukurūzų miltais 20 – 25 sausainiams. Krentalapis 8 – 10 porcijų Tešlai. Plikyti piršteliai 25 – 35 piršteliams.
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 4 puslapiai
2015 11 05
Šiluminė įranga ir šaldytuvai
Kaip klasifikuojama šiluminė įranga. Kaip klasifikuojami elektriniai kaitinimo elementai. Kaip veikia , kaip reguliuojami dujiniai degikliai. Kokios medžiagos naudojamos ir kodėl šiluminės įrangos izoliacijai. Kaip veikia ir kur naudojami ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 7 puslapiai
2016 01 15
×
Nežinai kaip atlikti užduotį? Klausk!